Personvernerklæring

Brukerutstyr.no er ansvarlig for å behandle alle personopplysninger som innhentes gjennom bestillinger gjort på våre nettsider. Vi ivaretar ditt personvern og overholder gjeldende lovgivning for å beskytte deg som privatperson.

Noe trafikk blir logget anonymt på vår nettside. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til noen enkeltperson. Data blir logget i den hensikt å optimalisere nettsidene for å øke brukervennligheten og sikkerhet for alle våre kunder. Dette er standard for de aller fleste nettsidene i dag. For å gjøre dette mulig, vil det legges det en informasjonskapsel i din nettleser. Disse informasjonskapslene kan du selv fjerne, ved å følge instruksjonene til din nettleser.

For å gjennomføre et kjøp på Brukerutstyr.no trenger vi navn, adresse, mobilnummer og e-post. Dette er nødvendig for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse, holde deg oppdatert med ordrebevegelsene samt kontakte deg dersom det skulle være behov i henhold til dine ordre. Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Denne historikken slettes etter ti år.

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som Brukerutstyr.no har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen.

Opplysninger skal utleveres/overføres på en sikker måte. Dersom den registrerte inngir anmodningen elektronisk, og med mindre den registrerte anmoder om noe annet, skal informasjonen gis i en vanlig elektronisk form.

Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har. Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt oss. Samtykkene finner du på min side. Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

Regnskapsloven pålegger oss å lagre transaksjonsdata i 5 år. For å kunne ivareta kunders rettigheter i forbindelse med garanti og reklamasjon i henhold til kjøpsloven og Brukerutstyr.no sine salgsbetingelser, lagrer vi kjøpshistorikk i 10 år.

Disse personvernreglene gjelder bare for vår nettside og gjelder for besøkende på nettstedet vårt med hensyn til informasjonen de deler med Brukerutstyr.no. Disse reglene gjelder ikke for informasjon som er samlet frakoblet eller via andre kanaler enn dette nettstedet. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du herved til vår personvernregler og godtar vilkårene. Hvis du har flere spørsmål eller trenger mer informasjon om vår personvernregler, ikke nøl med å kontakte oss via e-post på post@brukerutstyr.no eller ring oss på 123 45 678.

Kontakt oss

Telefon: 413 07 039
Mail: tore@brukerutstyr.no

For spørsmål om økonomi:
Rita Lund
rita.lund@larnett.no

Brukerutstyr.no
proLAR Nett – Nasjonalt forbund for folk i LAR
Rådhusveien 26,
4640 Søgne